الأحد، 2 مايو 2010

طريقة سهلة لتورتة الشيكولاتة


المكونات:



1 كوب زيت


1 كوب سكر


1 كوب لبن


1 كوب دقيق


1 باكو كاكاو (كورورنا )


1 باكو بيكنج بودر


2 بيضه


فانيليا
الطريقة


- يضرب كل من الزيت والسكر واللبن وباكو الكاكاو في الخلاط حتي يصبح صوص شيكولاته سميك.


- ناخذ كوب من الخليط ويتم تركه لاستعماله فيما بعد اما باقي الخليط يضاف اليه الدقيق والبيض والبيكنج بودر والفانيليا ويضرب بالمضر ب علي السرعه العاليه لدة 3 دقائق.


- تدهن صينيه مقاس 24 يوضع بها الخليط وتترك في منتصف فرن ساخن لمده ثلث ساعه او حتي تمام النضج.


- ثم يوضع علي الوجه الكوب المتبقي من صوص الشيكولاته وتدخل الفرن لمدة دقيقه واحده

ويمكن وضع وروود او شيكولاتة قع للتزيين





ليست هناك تعليقات: