المكونات:
1 كوب زيت
1 كوب سكر
1 كوب لبن
1 كوب دقيق
1 باكو كاكاو (كورورنا )
1 باكو بيكنج بودر
2 بيضه
فانيليا
الطريقة
- يضرب كل من الزيت والسكر واللبن وباكو الكاكاو في الخلاط حتي يصبح صوص شيكولاته سميك.
- ناخذ كوب من الخليط ويتم تركه لاستعماله فيما بعد اما باقي الخليط يضاف اليه الدقيق والبيض والبيكنج بودر والفانيليا ويضرب بالمضر ب علي السرعه العاليه لدة 3 دقائق.
- تدهن صينيه مقاس 24 يوضع بها الخليط وتترك في منتصف فرن ساخن لمده ثلث ساعه او حتي تمام النضج.
- ثم يوضع علي الوجه الكوب المتبقي من صوص الشيكولاته وتدخل الفرن لمدة دقيقه واحده
ويمكن وضع وروود او شيكولاتة قع للتزيين
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق